Blog - Onexox Partner

Mini Centre ONES144



BUNTING ONEXOX D9 ~RM29~
+ Harga Promosi RM25
+ Penghantaran Semenanjung RM7
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM10
Proses 3-5hari bekerja

BUNTING ONEXOX D5/D6/D7 ~RM25~
+ Harga Promosi RM23
+ Penghantaran Semenanjung RM7
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM10
Proses 3-5hari bekerja

ALAS MEJA ONEXOX 4x5FT RM35
ALAS MEJA ONEXOX 4x6FT RM40
+ Penghantaran Semenanjung RM7
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM10
Proses 3-5hari bekerja



ROLL UP BUNTING 47"x79"
+ Harga RM200
+ Material Aluminium
+ Synthetic Paper with laminate Gloss/Matt
+ Berat 5.8kg
+ Penghantaran Semenanjung RM25
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM65
Proses 3-7hari bekerja

ROLL UP BUNTING 29.5"x79"
+ Harga RM155
+ Material Aluminium
+ Synthetic Paper with laminate Gloss/Matt
+ Berat 1.5kg
+ Penghantaran Semenanjung RM20
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM32
Proses 7-14hari bekerja


BANNER DISPLAY DELUXE X-STAND
+ Harga RM46
+ Penghantaran Semenanjung RM18
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM28
Proses 3-5hari bekerja

BANNER DISPLAY X-STAND
+ Harga RM20
+ Penghantaran Semenanjung RM18
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM28
Proses 3-5hari bekerja

TRIPOD BANNER DISPLAY STAND
+ Harga RM35
+ Penghantaran Semenanjung RM18
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM28
Proses 3-5hari bekerja

EASEL STAND
+ Harga RM50
+ Penghantaran Semenanjung RM15
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM23
Proses 3-5hari bekerja

ROUND BASE BANNER DISPLAY STAND
+ Harga RM60
+ Penghantaran Semenanjung RM20
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM30
Proses 3-5hari bekerja

JUMBO BANNER STAND
+ Harga RM250
+ Harga Termasuk Banner 7.5x7.5ft RM300
+ Penghantaran Semenanjung RM22
+ Penghantaran Sabah/Sarawak RM40
Proses 3-5hari bekerja

==============================
PM untuk tempahan :-
==============================
+ Whatsapp = klik link ni >>> https://hi.jomwasap.my/onexoxpartner
+ Telegram = klikl link ni >>> http://telegram.me/onexoxpartner
Nombor Telefon Untuk Dijual
pm jika Berminat

010-86* 8806
010-86* 8807
010-86* 8809

0111-3*6 5567
0111-3*6 6567
0111-3*6 5678

0112-*67 0456
0112-*78 0077

0112-*50 4885
0112-*50 4887
0112-*50 5688

0112-*78 0028
0112-*78 0082
0111-3*3 0084

0112-*92 0015
0112-*78 4002
0112-*78 4007

0111-3*3 0046
0111-3*3 0075
0111-3*3 0095


01113600005
0111326 5678 (tempoh sah hingga 2018)
0112069 5678(tempoh sah hingga 2018)

0134444508 (tempoh sah hingga 2018)
0134445008 (tempoh sah hingga 2018)

01113678885 (tempoh sah hingga 2017)
01113678886 SOLD
01113677885 (tempoh sah hingga 2017)

=======================================================
Rahsia Bagaimana Simcard RM10 menjana RM5,000 setiap bulan
=======================================================
Starterpack ONEXOX hanya bernilai RM10 :

✔️ Harga simkad= RM10/sim
✔️ Tempoh sah kredit 850 hari
✔️ Data boleh dibawa kedepan
✔️ 500MB Data FREE setiap bulan
✔️ Data serendah RM10/GB
✔️ Data serendah RM5/bulan
✔️ Berkongsi data ke MANA² no ONEXOX
✔️ Data laju sehingga 10mbps (3G) / 100mbps+ (4G)
✔️ Dijamin kredit tidak ditolak selepas kuota internet habis
✔️ Call kurang 10 saat: 5 sen ke MANA² RANGKAIAN
✔️ Call : 6 sen/30saat (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ Call serendah 7sen/30saat ke rangkaian sama
✔️ Call serendah 9sen/30saat ke lain-lain rangkaian
✔️ Call serendah 9.3sen/minit ke SEMUA RANGKAIAN (Dengan Season Pass)
✔️ SMS : 2 sen/SMS (10 nombor dari MANA² RANGKAIAN)
✔️ SMS : PERCUMA ke rangkaian sama (1800 SMS)
✔️ Serap GST
✔️ Tempoh sah kredit bertambah setiap kali topup
✔️ Tambah tempoh sah setahun dengan hanya RM25
✔️ Perkenalkan rakan: ganjaran 6% daripada jumlah topup rakan
✔️ Coverage luas (Celcom)
✔️ Dijamin tiada iklan-iklan atau sms-sms yang memakan kredit anda
✔️ Telus tanpa sebarang cas tersembunyi
✔️ Diiktiraf patuh syari’ah : Produk, Pelan Pemasaran & Syarikat


PELUANG SEBAGAI USER
======================
Sebagai user prabayar onexox selain anda menikmati keistimewaan penjimatan dalam penggunaan prabayar onexox anda juga layak mendapat insentif 6% dari setiap topup rakan yang anda perkenalkan.

Nak perkenalkan kepada rakan sangat mudah kerana starterpack murah. Yakinkan keluarga dan rakan untuk cuba menggunakan prabayar onexox jika tidak berpuas hati boleh tukar semula kepada rangkaian lama, kerana onexox tiada kontrak, boleh tukar kemana-mana rangkaian lain bila-bila masa. Jadi tiada risiko di sini untuk cuba menggunakan dahulu.

Katakan anda berjaya mempekenalkan rakan seorang demi seorang, jumlah terkumpul 50 orang rakan. Katakan 50 orang ni topup setiap bulan purata RM50 setiap orang.
50 X RM50 X 6% = RM150 setiap bulan
RM150 oklah tu sekurang-kurangnya boleh bayar semula topup anda setiap bulan, dalam erti kata lain anda guna prabayar dengan percuma.

Jika 100 rakan anda perkenalkan
100 X RM50 X 6% = RM300 setiap bulan

Jika 1,000 rakan anda perkenalkan
1,000 X RM50 X 6% = RM3,000 setiap bulan

Tiada tempoh masa dan had untuk perkenalkan rakan, anda hanya perkenalkan jika anda rasa nak atau mengikut keselesaan anda, jika anda nak guna wang pada waktu2 tertentu sekurang-kurangnya ada sumber atau ada satu peluang yang telah tersedia, hanya perlu tindakan.

Untuk mendapatkan starterpack onexox atau mengetahui lebih lanjut kelebihan menggunakan prabayar onexox sila layari http://user.myonexox.info


PELUANG SEBAGAI SUBDEALER/DEALER
====================================
Kami di onexox membuka peluang bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan boleh memohon untuk menjadi salah seorang dari pengedar onexox seluruh Malaysia, Sebagai subdealer/dealer onexox anda layak mendapat 10% dari setiap topup user yang anda daftarkan. Selepas anda daftarkan user walaupun user tersebut membuat topup di mana-mana sekali pun anda layak dapat insentif sepanjang dia menggunakan onexox.

Sebagai contoh katakan setiap user topup purata RM50 setiap bulan

Jika user terkumpul yang anda daftarkan 100 orang user
100 X RM50 X 10% = RM500 setiap bulan

1,000 orang user
1,000 X RM50 X 10% = RM5,000 setiap bulan

3,000 orang user
3,000 X RM50 X 10% = RM15,000 setiap bulan

lihat contoh bukti bayaran yang telah diterima baru sahaja 5 bulan menjadi pengedar.

KELEBIHAN SUBDEALER ONEXOX:
✔️ 22% Untung Jualan Runcit Simkad
✔️ Sehingga 5% untung jualan topup ONEXOX
✔️ Komisen topup 10% setiap kali pengguna anda topup (PASIF)
✔️ Insentif activation user (beserta pembelian RM30@3GB) – RM2-RM5/user!
✔️ Insentif tier activation user (beserta pembelian RM30@3GB) – 30sen/user

_Setelah anda dapat 20 user.. AUTOMATIK status anda bertukar daripada Subdealer Ke Dealer_

KELEBIHAN ONEXOX

✔️ 22% Untung Jualan Runcit Simkad
✔️ Sehingga 5% untung jualan topup ONEXOX
✔️ Insentif activation user (beserta pembelian RM30@3GB) – RM2-RM5/user!
✔️ Insentif tier 1-4 activation user (beserta pembelian RM30@3GB) – 30sen/user
✔️ Boleh daftarkan Subdealer (komisen RM20)
✔️ Komisen topup setiap kali pengguna anda topup (PASIF)
> Tier 1 – 10%
> Tier 2 – 2%
> Tier 3 – 2%
> Tier 4 – 1%

Untuk mengetahui lebih lanjut kelebihan2 lain sebagai subdealer/dealer onexox sila layari http://biz.myonexox.info



Anda pengguna prepaid onexox?
================================================
Nak kredit percuma setiap bulan?
Nak tambah pendapatan tanpa keluarkan modal atau tanpa dikenakan Yuran?
Sertai program User Get User , perkenalkan prepaid onexox kepada keluarga dan rakan dan anda layak mendapat reward 6% dari dari setiap topup yang mereka buat.
LANGKAH 1
Copy link di bawah dan masukkan nombor telefon onexox anda.
http://myonexox.info/simkad?ugu=notelefonANDA
contoh nombor telefon onexox anda adalah 01117788808 link promosi UGU anda akan menjadi seperti di bawah.
http://myonexox.info/simkad?ugu=01117788808
LANGKAH 2
Pendekkan link promosi anda di mana2 service shorten url contohnya di http://goo.gl
Copy link promosi UGU anda kemudian paste di ruang "paste your long URL" klik "shorten URL" . Setelah itu anda akan dapati link anda sudah dipendekkan contoh akan menjadi seperti ini http://goo.gl/79LuXc copy dan save link ini untuk digunakankan untuk promosi di wall fb anda atau di messenger seperti whatapps, telegram serta melalui sms.
Contoh ayat promosi
Saya sekarang menggunakan prepaid onexox yang bestnya tak perlu topup setia minggu untuk aktifkan line kerana dapat percuma tempoh sah 2 tahun 4 bulan nak tau detail layari http://goo.gl/79LuXc jangan lupa cuba guna ye simpack onexox RM10 je
Setiap user yang mendaftar melalui link promosi anda, saya sebagai dealer akan mendaftarkan user baru sebagai UGU anda. Saya akan kenal pasti melalui no tel yang anda masukkan dlm link promosi.
Jika anda belum menggunakan prepaid onexox sila daftar segera untuk layak sertai program user get user onexox ini

Assalamualaikum & Salam sejahtera,

Secara ringkasnya, ONE XOX Sdn Bhd ini adalah sebuah syarikat milik 100% bumiputera yg menawarkan pelan perkhidmatan telekomunikasi sama spt telco2 sediaada seperti Maxis, Celcom, Digi, Tunetalk, Happy dll...
ONE XOX Sdn Bhd : Anak syarikat XOX Com Berhad (Public Listed Company)
Penyedia rangkaian: XOX
Produk (pelan dan perkhidmatan) : ONEXOX
Satu2nya telco yg telus & tiada caj2 tersembunyi...
Bagaimana utk menjadi usahawan ONEXOX??
1) Mula2 sekali anda perlu jadi pengguna ONEXOX dahulu.... Anda boleh pilih no baru atau anda boleh KEKALKAN NO LAMA... Dapatkan Simkad ONEXOX Sekarang!

Beli Simkad ONEXOX Sekarang!

2) Kemudian anda bolehlah mendaftar sbg SUB-DEALER (SD90) dgn dealer yg anda berurusan. PROSES PERMOHONAN MENGAMBIL MASA 10 MINIT SAHAJA.
REAL-TIME REGISTRTION.
Daftar Dealer online di

Daftar Subdealer ONEXOX Sekarang!

PAKEJ SUB-DEALER (D90)
1. 5 keping simkad ONEXOX (MNP/Starter Pack)
2. Sistem Mini Telco (ONESYS) & Administration Fee
3. Terus boleh melantik SD90 SAHAJA
4. Lantik SD90 INSENTIF LANTIKAN RM20
5. Layak menikmati insentif topup dari Tier 1 & Tier 2 iaitu 10% dan 2%
6. Ada 25 pengguna/sd/ugu di Tier 1, anda Layak menikmati insentif topup dari Tier 1 - Tier 4 berjumlah 15%
Setelah mendaftar, anda akan menerima email/sms ID Login system & password utk onesys :-
A. Onesys - Sistem ONEXOX yg anda gunakan utk mendaftar user baru (MNP/No. Baru), memantau incentive, hiraki, topup dll... http://onesys.onexox.my/
3. Setelah anda menerima kesemua diatas anda sudah boleh mulakan bisnes ini...
4) Selain dari insentif topup anda juga dapat menjana keuntungan dari yg berikut :-
ii. UNTUNG RUNCIT E-RECHARGE
- 2% - erecharge bwh RM200
- 4% - erecharge RM200 - RM399
- 5% - erecharge melebihi RM400
iii. UNTUNG SIMKAD - RM2.20 (20%)
INSENTIF TOP-UP INI BERTERUSAN SELAGI CUSTOMER ANDA MENGGUNAKAN TALIAN ONEXOX!!!
RINGKASNYA, ANDA HANYA JUAL SEKALI TP PENDAPATAN ANDA BERKALI2 SETIAP KALI MEREKA TOPUP!!!
SYARIKAT CUMA MEMERLUKAN 20,000 ORG DEALER YG AKTIF SAHAJA....
JENG!! JENG!! JENG!! BERMULANYA KERJAYA ANDA DI ONEXOX!!!
5) Seterusnya apabila anda sudah mempunyai 25 DEALER di Tier 1, anda akan DITAWARKAN status AREA DISTRIBUTOR dimana anda berpotensi menjana income 4-5 angka seminggu:-
BENEFIT KERJAYA SEBAGAI AREA DEALER
- Menikmati incentive tambahan 1% dr Level 5-8 - POTENSI 4-5-6 ANGKA JANGKA PANJANG...
- SUPPLY/JUAL ERECHARGE kpd Dealer/SD dan pengguna2 ONEXOX - POTENSI 4-5 ANGKA JANGKA PANJANG...
- Insentif activation - POTENSI 4-5-6 ANGKA JANGKA PANJANG...
- SUPPLY SIMKAD kpd SD/Dealer dlm rangkaian dan semua dealer2 ONEXOX
(Untung runcit RM1.30/sim) kpd sub2 & dealer2 anda dan dealer2 berhampiran.
Contoh :
Bila anda naik status AD, anda sudah pun mempunyai lebih dr 100 Dealer/SD dlm rangkaian anda...
Katakan sehari 10 Dealer restock 20 simkad dgn Anda....
10 x 20 simkad (Anggaran) x RM1.30 = RM260 untung runcit sehari
Kali 30 hari = RM7,800!!!!
Lebih kurang RM7,800 - Keuntungan anda sebulan, tidak termasuk incentive topup, untung runcit supply erecharge & AD Activation Incentive.....
6) Master Distributor - Achieve yg atas2 dulu, then kita bicara benefit MD....

INOVASI PRABAYAR TERKINI
=======================
Lebih Penjimatan Tanpa Caj Tersembunyi
Hanya RM10 sahaja (PERCUMA kredit RM5)
Tempoh Sah Kredit 28 Bulan
Panggilan serendah 5 Sen (short call)
10 nombor famili & rakan (6sen/call, 2sen/sms)
Data internet murah & laju
1800 sms percuma (150 setiap bulan)
User-Get-User/UGU 6% insentif dari setiap topup rakan
Dapatkan simkad onexox anda sekarang!



PENCARIAN PENGEDAR BARU ONEXOX!
=================================
DAFTAR segera untuk menjadi yang terawal dan anda berpeluang untuk menjadi pengedar utama bagi kawasan anda.

PAKEJ BARU SUB-PENGEDAR ONEXOX: Yuran hanya RM90.00
1. Dapat 5 keping simkad untuk dijual pada harga RM10
2. Dapat insentif 10% daripada setiap topup simkad yg didaftarkan
3. Dapat bonus RM30 untuk setiap pengedar yang didaftarkan
4. Dapat akaun FULL DEALERSHIP ACCESS telco ONEXOX
5. Dapat akaun jual topup dengan keuntungan 5%
6. Percuma Web promosi personal, penerangan kelebihan simkad ONEXOX
7. Percuma Web promosi personal, penerangan PENGEDAR ONEXOX